Stockholms skärgård & Stockholm City.

Skrivet 2012-07-21 Klockan 22:24:36

Igår var jag och familjen ute i med våran båt i stockholms skärgård! Hade hyfsat väder och när solen var framme var det riktigt skön! Hade en jättebra dag förutom att det var skitkallt i vattnet, men kunde bara doppa sig :O Hoppas att det bli varm snart!
 
 
Och eftersom i princip alla kompisar inte är hemma så fick jag hänga med familjen idag igen! Den här gången drog vi in till stan. Shoppade ett par örhängen och en mintgrön virkad långärmad från hm! Blev väldigt nöjd, tror jag kommer använda den flitigt i sommar men också i höst! På eftermiddan tog vi varsin glass i Kungsan:
 
 
/Johanna
 
 
 
 
 


Låtar man blir glad av...

Skrivet 2012-07-19 Klockan 23:21:50

 
RMK & Toppen - Gå mot rött
 
 
Norlie & KKV - Ingenting står över mig
 
Det finns nånting i dom här två låtar som gör att det bubblar upp lycka i min mage när jag hör dom. 
 
/Johanna


Turkiet i bilder!

Skrivet 2012-07-19 Klockan 18:07:49

 
 
 
 
Har haft en underbar vecka med bara sol och bad både på standen och vid poolen! har vart så sjukt skönt att det var vart varmt och sol en hel vecka! Kom hem till Arland kl 4 på morgonen igår, och precis när vi landade sa piloten att det var 8 grader här i Sverige gissa om man va besviken, typ 30 grader kallare här :(
Idag har jag tränat, joggat och kört intervaller, helt slut efteråt och nu sitter jag och håller på med lite bilder!
 
P.S självklart finns det många fler bilder från Turkiet men dom kommer upp senare
 
/Johanna
 
 
 


TURKIET!

Skrivet 2012-07-15 Klockan 15:40:09

Har det asbra här! 40 grader och sol, helt stört varmt :o kommer hem sent på tisdagen så förhoppningsvis blir det blogging på onsdag! Nu måste jag dra, så puss och kram!


Snart så...

Skrivet 2012-07-09 Klockan 13:53:41

 
bärdet av mot Turkiet! :D Mamma och pappa ville va helt säkra på att få en varm vecka i sommar, och det lär vi få för det är 40 grader där nere :O så jag kommer typ dö, nej men det ska bli jätteskönt att komma bort ett tag! Kameran följer självklar med så jag hoppas jag hinner ta några bilder! Kommer va bort i en vecka så upptateringen kommer därför inte va på topp, kanske slänger in ett inlägg imorron på flygplatsen! Nu ska jag snart börja packa och sen sola!
PUSS/JOHANNA
 


SUMMER LIGHT.

Skrivet 2012-07-06 Klockan 23:04:42

 
Vet att jossan redan har skivit lite om konfan men jag hade också tänkt skriva lite!
Tänk att 2 hela veckor gick så snabbt, helt sjukt! Jag har skattat så ortoligt mycket, haft så grymt fina kvällsandakter, gråtigt så mycket att jag inte kunde få fram mer tårar och träffat helt underbara människor! Minne för livet! Jag vill inte va hemma, vill bara åka tillbaka!  
 
P.S Bilderna åvanför har min brosa tagit och det är jag som är med i bilden om man inte ser det, hehe!
JOHANNNA
 
  


KARLBERG P1 :')

Skrivet 2012-07-06 Klockan 20:47:25

Kommer sakna så jävla mycket, bland dom bästa veckorna i mitt liv! Och imorgon ska man säga hejdå till alla jag kommer gråta så mycket alla är så himla fantastiska! Kommer aldrig glömma alla och minst ledarna dom var helt underbara. Puss Jossan


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!