.

Skrivet 2012-03-28 Klockan 21:41:31

Hej! Sitter just nu och kollar på Grey's anatomy, grymt bra som vanligt :) har jobbat på dagis nu i 2 dagar! Alla barn är så gulliga och söta, så det är rätt kul att jobba!

Tyvärr så funkar det inte att lägga upp bilder........
/Johanna




!

Skrivet 2012-03-26 Klockan 20:33:28

Hej svejs!
Helgen har varit toppen! I Lördags var vi ju som sagt och såg hungerspelen, den var grym! Har redan läst boken och kan verkligen rekomendera den, en av de bästa böcker jag läst :)
Sen igår så njöt jag och Maria av den första glassen utomhus i solskenet, vi satt och prata och hade det riktigt mysigt! Sedan drog vi hem till henne en kortis!

Idag var skolan soft för att vi inte hade några vanliga lektionen, vi bara gick igenom lite saker inför de kommande dagarna när vi ska jobbskugga! Typ som att praoa fast lite annorlunda. Jag och Jossan ska iaf jobba på dagiset som vi gick på när vi var små, haha ska bli jättekul!
Efter skolan var jag hemma hos josssan en stund och slappa♥ Sen när jag kom hem drog jag ut på en spring tur, kände för att röra på fläsket efter att ha vart förkyld i typ en vecka. Det är så skön att bra springa av sig och ha den bästa musiken på hösta volym i lurarna :D

Nu ska jag njuta av att jag int har några läxor, bye!














/Johanna


VECKA 12

Skrivet 2012-03-24 Klockan 22:19:24

Förra helgen så var det RM/SM final 8 och vi gick vidare!!! Till final 4 som är om en månad i Göteborg. Vi spelade fett bra vi vann 2 av 3 matcher och det gjorde att vi gick vidare. Landslags cocherna var och kollade på alla matcher så det var sjukt nervöst, men jag fick iallafall matchens lirare i matchen mot gamelstaden från Luleå.
Måndag: Vanlig seg skoldag sen åkte jag och klippte mig efter skolan och åt med mamma och brorsan i täby efte, vi hade ingen träning för våran coach tyckte vi skulle vila.
Tisdag: Ännu en otroligt seg dag i skolan och plugg på eftermiddagen, och sen drog jag till byäng och övade skott i typ över en timme med några och sen var jag med på 96:ornas träning.
Onsdag: Sjukt härligt väder ute, satte pån min jeansjacka för första gången på det här året. Kort skoldag med mycket plugg efter. Sen var det u-18 träning på kvällen.
Torsdag: Vanlig skoldag och sen hade vi tidig träning i byäng efter och så kom typ nån journalist och fotade oss dom interjuvade även mig och Elin efter som att vi gått vidare till final 4 i SM, så på tisdag får ni läsa täby tidningen. Efter täningen körde jag och Elin passningar, skott och bollkontroll.
Fredag: Vanlig fredag, vi köde basket på idrotten så det var nice, efter skolan var Johanna och Maria hemma hos mig ett tag. Sen åt jag en mysig middag med familjen och sen kom Klara över med chips och så kollade vi på film och hade det mysigt.
Lördag(idag): Vaknade sent och sen åkte jag och spelade match i Vällingby hallen mot Blackeberg vi vann! och det var även våran sista gruppspels match, så nu väntar slutspelet. Efter matchen åkte jag hem och duschade snabbt och sen åkte jag till täby och åt middag med Johanna och sen såg jag, Johanna och Maria Hunger spelan på bio. Komm nyss hem från bion coh nu sitter jag och chillar framför datorn.
Bloggar nog mer imorgon PUSS JOSSAN


 



22 Mars.

Skrivet 2012-03-22 Klockan 20:50:58

Idag kände jag min som ett blekt, fult, monster, för det första har jag ett munsår på underläppen sen några dar tillbaka, inte så kul! sen när man vaknar upptäcker man att finnen i ansiktet har blivit ännu rödare, alltid lika trevligt, sen är jag skit förkyld också, så jag går runt meden jätte äcklig hosta och snuva och typ nyser hela tiden, usch! och som toppen över i:et elr vad man nu säger, var mitt hår ett kaoooz och mitt val av kläder var väll inte det bästa.......Ja det var min dag! Men nu sak jag försöka va lite posetiv inför i morron, då det är fredag :) ska på överraskningsmiddag för min kusin inne i stan, det blir väll kul, hoppas jag :D
Men nu ska jag ta och plåstra om mig sjävl med lite Ben & Jerry`s och en film, hejdå!




nån weheartit bild!

/Johanna


Sommaren är så jävla underbar!

Skrivet 2012-03-21 Klockan 19:58:06





/Johanna


Life is like Google, you just need to find what you`re searching for.

Skrivet 2012-03-21 Klockan 19:45:30

Hej!
Det har vart en varm solig dag, och man kan verkligen säga att det är VÅÅÅÅÅR ♥ Nog om det, just nu sitter jag och gör lite läxor, kul som vanligt.......Nej men om typ en timme så är det grey`s anatomy så det ska jag kolla på och sen händer det väll inte så mycket mer, hoppas alla har haft en bra dag, p&k!


En bild från förra våren :) ♥

/Johanna!


Sunday!

Skrivet 2012-03-18 Klockan 21:08:12

En ovanligt bra söndag förutom att jag hatar vädret, så jävla tråkigt! Åkte in till stan med hela familjen, det var väldigt länge sen så det var mysigt! Åt lunch nere i kungshallen och shoppade lite, 2 par nya jeans blev det, riktigt nöjd och billiga var dom också :) Sen på eftermiddan kollade vi på bio, "en gång i Phuket" blev det, och den var faktiskt bättre än vad jag trodde :D Skriver mer imorron, tror jag!





slänger in en ful liten webcam bild på mig själv också!

/Johanna


SM

Skrivet 2012-03-17 Klockan 22:43:57

Sitter ensam hemma i soffan och äter jordgubbar med glass (liiivet!) medan familjen äter på fin restaurang och är på teater, kom nyss hem från dagens andra match i SM det gick piss vi förlora, fast mot Sveriges bäst lag, matchen innan vann vi mot Fryshuset så om vi vinner över Luleå imorgon går vi till final four! Som är om en månad! Igår hade vi lagmiddag hemma hos Negar det var super mysigt, vi kolla på film och ät middag.



Somethings happens for a reason.

Skrivet 2012-03-13 Klockan 19:13:53

Nu ska jag iväg på träning kommer hem vid typ 10, och då sak jag nog kolla på topmodel sverige, tycker det är rätt najs!  och imorron har jag sovmorron ännu mer najs, haha!

/Johanna!


En bild från i somras, love this sport :)


12 Mars

Skrivet 2012-03-12 Klockan 21:24:39

Måndag igen, en ny vecka, nya läxor :/ Min helg har iaf vart super, hade träning i lördags, pluggade lite biologi och se på kvällen var jag hos Klara med lite annat folk, hade en jätterolig kväll :) ♥ så söndagen spelade vi träningsmatch, vi förlorade men jag tyckte ändå vi spelade bra, vi har ju inte spelat en riktigt 11-manna match sen i höstat så. Kom hem vid typ 4 drog en snabbis till täby med pappsen och köpte lite saket till badrumsskåpet b.l.a en ny concealer!
Orkar inte skriva mer så, p&k!


Good bye winter! foto:jag

/Johanna



-

Skrivet 2012-03-12 Klockan 19:06:46

Fakta

Namn: Josefin Kling
Smeknamn: Jossan, Kling, Klingan
Födelsedag: 9 Maj
Bor: Täby
Ögonfärg: blå
Hårfärg: brunt
Arbete: -

Favorit

Färg: olika
Plats: basketplanen
Drog: basket, vänner, mobil, dator
Fordon: -
Film: flera
Djur: inget
Affär: Många
Serie: Grey´s Anatomy
Café: vet inte
Skor: basketskor och convers

 Brukar du

Titta på dig själv i spegeln: japp
Gnälla: händer
Skrika: ibland
Sova: ehh ja
Drömma mardrömmar: inte ofta
Försöka vara annorlunda: nej, men man vill ju inte vara som alla andra heller.
Klä dig i svart: ja men inte helt
Hata folk: vissa
Lita på folk: ja men inte alla såklart  ;)

 

 

När…

… åt du senast: middag.
… läste du en bok senast: Idag i skolan
… var du på konsert senast: i sommras
… köpte du något senast: i helgen
… kysste du någon senast: -
… svor du senast: idag
… sjöng du senast: haha sjunger hela tiden
… klagade du senast: idag i skolan
… är det sommar: NEJ! :(

Vem
Saknar du: Många
Rörde dig sist: eeh typ mamma
Kysste dig sist: -
Gjorde dig riktigt glad senast: vet inte… typ kompisarna i skolan
Fick du sms från senast: Linda

Har du

För många vänner: aldrig!
Tvångstankar: nää
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Färgat håret: nej
Brutit några ben: nej
Några piercings: öronen
Egen dator: yes
Gjort bort dig rejält: ja, för många gånger.
Bra självförtroende: inte direkt
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej tror inte det
Varit kär: ja
Blivit kär i någon på nätet: nej

 

 

 

 

Hur…

… går du: normalt?
… svarar du i telefonen: hallå
… fördriver du tiden: basket, musik, kompisar
… mycket pengar har du: vet inte rätt så mycket  
… tjänar du pengar: -
… bäddar du sängen: yes
… ofta diskar du: typ aldrig
… ofta städar du: när jag måste
… går det på jobbet: -
… många stör du dig på: många
… ofta träffar du din familj: i stort sätt varje dag

Är du

Förstående: tror det
Öppen sinnad: ?
Arrogant: ?
Osäker: ja ibland
Intressant: haha jag vet inte?
Hungrig: inte just nu
Smart: aaaa självklart ;)
Barnslig: hehe kan hända någon gång
Liten: nej
Rolig: hahaha don´t know
pratglad: oftast
Hälsosam: ganska
Blyg: lite kanske
Sentimental: ?
Lätt uttråkad: nej eller ingen aning
Arg: inte just nu
Ledsen: nja
Glad: ganska
Pålitlig: ?
Laglig: typ
Filosofisk:?
Bra på att ge komplimanger: haha aa
Bra på att få komplimanger: vet ej

Välj

Katt eller hund: hund
Vit eller svart: svart
Varmt eller kallt: varmt
Vatten eller land: land
Telefon eller internet: telefon, internet finns i mobilen
Musik eller tystnad: musik
Bok eller film: film
Leva eller dö: leva
Tjejer eller killar: båda



Kom precis hem från...

Skrivet 2012-03-08 Klockan 21:38:54

Träningen, den gick väll bra va lite stel i början men sen blev det bättre! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det lite tv och sen sängen♥

Idag hade vi kärlekssdag i skolan det var fett chill, kollade på en film och satt å lyssna på nån tjej som pratade om sex, hehe,  men vi fick sluta tidigare än valigt, och det gillar vi :)

skriver mer imorron, kram kram!



/Johanna


Shining like the stars.

Skrivet 2012-03-08 Klockan 16:51:17








/Johanna


A long time ago!

Skrivet 2012-03-06 Klockan 19:13:07

Hej! Har int kunnat skriva på länge, försökte att skriva när jag var i fjällen men det funkade int, jag försökte typ 5 gången men ni vet blogg.se appen........
Vemdalen var iaf grymt, vi bodde i en helt ny renoverad stuga i björnrike, som liggen i Vemdalen, så man kunde både åka i björnrike och i ett område som hette vemdalsskalet! Mina grannar var där också, så vi åkte lite med dom och åt middag tillsammans och så :D <333

Igår var det vanlig skoldag, efter skolan drog jag, Maria och jossan hem till jossan, vi chillade och hade kuuul!

Idag var varit fett soft dag, började på morgonen med simning, gick väll ganska bra, stack till Täby och åt på Donken, det var så längesen jag åt där så det var skit gott! Gick sedan runt lite i Täby, kom tillbax till skolan hade typ lite kemi, och sen for jag till tandläkaren, haha hon hette Ding Ding btw:) ska tillbax dit i höst och typ kolla om jag ska få tandställning!

Sorry, blev väldig långt och ingen bild:(



MISS

Skrivet 2012-03-04 Klockan 19:52:01



SPRING

Skrivet 2012-03-04 Klockan 12:47:44


-New York! Saknar det såååååå mycket-
Idag är det sista dagen innan skolan börjar igen det känns lite surt men men jag har haft ett ganska bra sportlov ändå. Vi åkte inte till fjällen för min pappa fick influensa så jag, brorsan och mammsen åkte till Kungsberget över dagen i fredags så det blev lite skidåkning. Annars har jag mest tränat och gymmat. I torsdags åkte jag och brorsan in till stan där vi träffade mamma och åt på Vapiano det var super mysigt. Nu ska jag njuta av dom sista timmarna av lovet, bye!
JOSSAN


Då kör vi!

Skrivet 2012-03-01 Klockan 13:16:42



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!