29 Februari!

Skrivet 2012-02-29 Klockan 21:48:36

Haha skottdagen idag!

Hej allihoppa blev tyvärr ingen inlägg igår, men dagen började med att, jag, mamma&pappa gick upp och sjöng för min brorsa som fyllde 12 år :) sedan under dagen chillad jag, gick och köpte tuggummi och lite godis att ha i bilen imorron, när vi ska åka upp till fjällen och sedan på eftermiddan så tog jag en varmt bad, borde göra det oftare, skit skönt ju! På kvällen firade vi min lillebror med farmor & farfar och en goood middag!

Idag har jag varit med jossan vi var ute och fotade lite och chillade i soffa♥
Kvällen har jag ägnat åt att packa eftersom vi ska upp till vemdalen i morgon, är skiiiiit taggad :D ska gå upp halv 6 imorron så att vi ska hinna åka lite skidor på eftermiddagen!

Nu måste jag dra, men försöker upptatera så mycket jag kan, bye bye!

Några bilder från idag:






Åretst första blomma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


/Johanna!


everything has it's beauty but not everyone sees it.

Skrivet 2012-02-28 Klockan 17:17:06


-Åhh Sooommmar!-
Hej jag har sportlov och jag älskar det!
Igår vaknade jag vid typ 10 sen åt jag lunch och sen drog jag till gymmet och sprang 3 kilometer och körde lite maskiner i ungefär en timme. Sen gick jag till Byäng och tränade skott med Jossan och Alex till halv 6. Sen åkte jag hem och åt middag och sedan gick jag hem till Johanna och kollade på film och åt popcorn. Idag sov jag lääänge och har gjort lite lunch och städat min garderob, ska kanske dra till gymmet i kväll och sen är det top model sverige! :) <3
JOSSAN


Don`t let them bring you down.

Skrivet 2012-02-27 Klockan 18:42:18

Hej! Vet att det var jättelänge sen jag bloggade, men som Jossan skrev så har det varit väldigt mycket plugg den senaste tiden, prov och inlämningar och massa skit, har aldrig haft så mycket plugg I HELA MITT LIV! men nu är det iaf över och det är jag glad för :)

 I fredagS hade jag dans, det var kul sen var jag, mamma och brorsan på middag hos nånga vi känner, riktigt mysigt! På lördagen sov jag skit länge, va sedan med en kompis hela dagen och avslutade dagen med en film :)

I söndags var jag(och familjen) inne i stan hos min morbror som fyllde år, vi åt fondy er hur det nu stavas, skit gott var det iaf, kom hem vid typ 7 och kollade vi på en film, skit läskigt var den, haha!
Idag sov jag jätte länge, älskar att ha lov :D sedan stack jag ut och sprang typ mitt på dan, kom hem, duscha och åt lunch, softade sedan på eftermiddagen och nu ska jag snart äta middag och sen ska jag mysa lite och kolla på film med jossan♥

Nu måste jag gå!




HEJ TÄNKTE BÖRJA BLOGGA IGEN!

Skrivet 2012-02-24 Klockan 19:36:50



-Bild 1: Ja, det är jag, en osminkad jävel. Bild 2: Från i somras saknar sommaren så brutalt så det gör ont. Bild 3: En bild på min pojkvän när hav var på ellen show här om dagen.-

Jag har funderat på saken och jag tänke börja blogga igen, det kanske inte blir så jätte mycket bloggning men mer än förut iallafall. Så vad har hänt i mitt liv sen sist? 
Mitt basketlag är vidare i SM till final 8, sjukt nice. Jag var sjuk på regionsuttagningen men gick vidare ändå så jag antar att dom ser potensial i mig. Jag har haft så brutal mycket plugg den senaste tiden så jag bara vill falla ihop i en hög och gråta, asså den här vecka har varit den värsta av alla JAG ÄR SERIÖS har suttit uppe länge på kvällarna pga mina läxor och prov har även behövt hoppa över träningen i torsdags. Men nu är det sportlov! Jag är så jävla glad. Jag ska vara hemma till på torsdag sen ska jag åka skidor från torsdag-söndag. Sen så har vi bokat en resa till Barcelona på påsklovet, då blir det shopping, och sol. Vi ska även se Barcelonas herrlag i basket och fotboll, så himmla nice!
Kramar Jossan 


JAG DÖR LÅNGSAMT!

Skrivet 2012-02-21 Klockan 22:36:50


Jossan


19/2

Skrivet 2012-02-19 Klockan 17:06:12

Nu är jag inte sjuk längre, blev frisk i Torsdags, nu har jag bara ont i halsen. Helgen har varit helt ok, hade träning på lördagen och fortsatte dagen med lite pluggande och en slappar kväll, idag har jag fortsatt med att plugga, hatar skolan! aja om en vecka är det iaf sportlov, som kommer att spendera i fjällen och hemma♥

Hoppas alla får en bra avsluting på helgen, kram!


Sommaren kommer närmare och närmare........

/Johanna!.


FML

Skrivet 2012-02-14 Klockan 17:49:49

Jag är magsjuk........................



FML, FML,FML,FML!!!!!!!


/Johanna


Young, wild and free.

Skrivet 2012-02-14 Klockan 17:46:23



/Johanna



Back to the blog!

Skrivet 2012-02-12 Klockan 18:41:17

Nu är jag tillbaka! tjohoo :) Tänkte skriva om min helg(+fredag)
Fredag: Gick upp kl. 6 för att vi skulle till..... Kungsberget! Vi var där hela dan och kom hem vid halv 7 på kvällen, riktigt kul var det att åka lite skidor även fast det var  lite kalt, men det var ändå mysigt:)
Lördag: Pluggade inför matte provet, tog det lungt och sen på kvällen var jag och familjen på middag och några kompisar, vi typ käkade hemmagjord pizza och kollade på melodifestivalen, trevlans!
Söndag: Skulle har spelat träningsmatch, men vi var för få spelarde så den blev inställd, skittråkigt. så då drog jag istället till jossan på eftermiddan, vi chillade & tog det lungt :)
Nu ska jag snart käka middag, så bye!
/Johanna!


Hade tänkt.......

Skrivet 2012-02-04 Klockan 18:54:20

ta en bloggpaus, har mycket plugg, många träningar och så vill jag hinna va med mina fantastiska vänner också!
Känner att jag int har nåt att skiva om, det ju bara samma sak hela tiden, skolan, träningar, vänner o.s.v
Kanske lägger upp lite bilder då och då elr om nåt specielt har hänt. Kommer börja skriva regelbundet när jag får lust men jag lovar att det inte bli längre än 2 veckor :)

image description



Thailand Del 3

Skrivet 2012-02-04 Klockan 18:47:39

Hahaha älskar bilden!
Det var nog dom sista bilderna, har såklart inte tagit så få bilder som jag har lagt upp, det finns flera hundra till men jag har försökt välja ut dom bästa iaf, och juste ingen av dom här bilderna är redigerade bara ifall nån undrar.
/Johanna


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!