Just nu.....

Skrivet 2012-01-31 Klockan 20:46:15

Kollar jag på Topmodel Sverige, rätt kul faktiskt ;)

/Johanna



People like you are the reason why we have middle fingers.

Skrivet 2012-01-30 Klockan 21:09:22

Hääj på er som läser, haha typ 10 personer men men! Måndag idag lång seg dag, bläää, gick hem efter skolan gjorde kemiläxan, mitt favorit ämne elr INTE! var ute och joggade sen, har bestämt mig för att spring en gång i vecka, även fast det var bajs kallt, men det är så skönt efteråt så jag bryr mig int om vädret :) Nu kollar jag lite på tv, intressant va! skriver kanske mer imorron, hejdå!




/Johanna!



.

Skrivet 2012-01-29 Klockan 21:24:44

Tja!
Helgen har varit bra,
Standard lördag igår, fys träning med laget på förmiddagen, sen lunch och sen bara chillade jag på eftermiddan och sen på kvällen mys med en film ♥ idag var jag först i Kyrkan med Maria lika mysigt som vanligt, host host! Sen lunch och sen åkte jag in till stan en kortis med mamma, behövde nya jeans och jag hittade ett par mörka tight cheep monday jeans från weekday, och så behövde jag nya fotbollsko att ha inomhhus, och jag hittade en par på stadium :D
Har inget mer att skriva så bye!
THAAAAAAAAAILAND!
/johanna


26 januari, 2012.

Skrivet 2012-01-26 Klockan 19:09:11

Jag vet att blggningen int riktigt har varit på topp den här veckan, läxor, träningar och konfirmationsmöte har gått före! Idag gick jag hem direkt efterskolan, va skiiiiit trött, gjorde engelska läxa och  nu har jag precis ätit middag, pasta med tomatsås!!!!!!!!!!!!!! fick typ det till lunch men men det är ju så jävla gott! ska snart byta om till träningen som  är sen idag vilket är skönt för då hinner man chilla innan, är dock inte så sugen så att spring runt i snön....... få hoppas att det slutar snart! och imorron är det freeeedag, whoop whoop!

Hahah tycker bilden är sjukt gullig :)

 

/Johanna!



The horrible day......Monday.

Skrivet 2012-01-23 Klockan 20:45:37

Ville verkligen int gå till skolan imorse asså, verkligen brutalt trött, men men. Skolan var väll seg, men sen drog jag och jossan till TC, för att kollarunt lite, det var jättmysigt förutom att vi missade bussen, haha vilka smartass vi är :)
Kom sedan hem vid 6 tiden tror jag, åt middag och har sen gjort en läxa, orkar int skriva mer så bye!
en random bild tagen med mitt makro!
/Johanna


1A I GRUPPEN I SM/RM VIDARE TILL FINAL 8!!! GRYMT JOBBAT BRUDAR!

Skrivet 2012-01-22 Klockan 23:09:44


JOSSAN


Thailand del 2

Skrivet 2012-01-20 Klockan 21:17:53

Känner int personen i bilden, men passade ändå på att foto, och det blev ju rätt bra!
Kusiiiin ♥
Happy new year!!! nyårsoutfiten, the black girls haha :)
CRASYYYYYYYY!
Asså jag kan int fatta att jag liksom va på det här underbara stället för bara 2 veckor sen, helt sjukt! Vill tillbaka FÖR FAN! bajs sverige, varför är man  i  Sverige på vinten, tråkigaste landet ever.
/Johanna


IN THE END, IT'S NOT GOING TO MATTER HOW MANY FRIENDS YOU HAD, BUT HOW MANY MADE AN IMPACT ON YOUR LIFE.

Skrivet 2012-01-19 Klockan 22:50:23


-Dreaming of summer-
Torsdag idag alltså, en av mina jobbigaste skoldagar har typ bara bajs ämnen teknik mm. Börjar tidigt och slutar sent aa ni fattar. Jag hade iallafall idrott som sista lektion då körde vi "fys" fast det var inte jobbigt vi körde tex. plankan i 8 sekunder! Sen efter det gick jag hem åt några mackor och drog sedan på vanlig lag träning i bergtorp. Det var sista träningen innan RM/SM i helgen jag är såå taggad! Vi ska möta Jämtland, Nässjö och Djursholm denna omgången. Sen när jag kom hem åt jag lite och sen har jag pluggat och nu ska jag dra mig mot sängen... så god natt önskar Jossan!


In school!

Skrivet 2012-01-18 Klockan 13:07:36

Tja tja bitches, är i skolan nu och har håltimme, chill! Efter skolan ska jag va med några, sen har jag ingen träning ikväll så det blir väll lungt! goodbye :)

/Johanna



TISDAG 17 JANUARI

Skrivet 2012-01-17 Klockan 17:10:56

Har inte bloggat på ett tag... I helgen har jag först på fredagen hade jag fredagsmys med Johanna och Maria vi köpte godis, chips och glass och kollade på Harry potter. På lördagen åkte jag till byäng kl.11 och kollade på våran match mot Djursholm, jag spelade inte för jag har ju varit lite sjuk förra veckan och nån måste stå över nån match osv bla bla vi förlorade matchen iallafall men vi ska möta dom nästa helg igen och då ska vi vinna. Efter matchen kollade vi på p97 killarnas match, sen gick jag Elin, Nicole, Fanny och Amal till donken och köpte mat och sen gick vi till herr matchen och dom vann osv. På kvällen var jag hos Klara åt god middag och hade det nice med Torsten, Tyra, Kayla, Emrik och brorsan. I söndags hade jag match i 96 serien mot Huddinge vi förlorade med 1p men jag gjorde 17p så jag är glad ändå ;)
Igår var det skola, plugg och träning som vanligt. Och idag: kom hem för ett tag sen och har bara pluggat sen dess. PUSS JOSSAN



Thailand, Del 1

Skrivet 2012-01-14 Klockan 17:40:50


Första dagen: Ful och blek var jag men skit glad att vi äntligen hade kommit fram :D




Walking on the beach, med bleka ben, haha!








Poolbaren!


Tjenare polarn!!!!!




hahah seriöst igonrera mitt face!










Fake Ray ban glasögon för 40 svenska kroner, tummen upp!

/Johanna



When you're happy like a fool, let it take over you

Skrivet 2012-01-14 Klockan 16:41:45

Hello everybody! Lördag idag najs som fan :) började dagen tidigt mer träning, vi görde typ fys heeela träningen så jag skulle int bli förvånad om jag vaknar upp imorron med träningsverk. sen kom jag hem duscha, åt lunch sen har jag kolla nån timme på Akward på Mtv och nu sitter jag här vid datorn! imorron händer inget specielt kanske dra till kyrkan med jossan och maria, vi få se.



/Johanna



STUDIEDAGAR♥

Skrivet 2012-01-11 Klockan 21:08:02

Idag började skolan som sagt, har haft två studiedagar så det var riktigt nice. igår var jag med Johanna vi kollade på film hela dagen hahaha det var jätte mysigt, sen klockan fem åkte jag till Täby och åt på New hong kong med laget och janice (våran förra coach) det var jätte trevligt. Efter det gick alla tillsammans till byäng där vi hade träning men jag var inte med för jag hade ont i huvudet och är förkyld. Aa och idag var der den försa skoldagen som Johanna skrev, efter skolan gick jag hem för jag mår fortfarande inte helt bra... så jag ska inte vara med på träningen ikväll helller. Just nu sitter jag i min säng och kollar på Tv och har det mysigt. PUSS JOSSAN



So, I try to do my best to make something out of nothing.

Skrivet 2012-01-11 Klockan 18:53:30

Skola idag då, men onsdagar är rätt chill så det var int sååå jobbigt! efter skolan drog jag hem till Maria vi tjocka i oss massa mat och kolladde på vänner, soooft ;) Ingen träning idag :( så det bli en chill kväll eftersom vi int har fått några läxor än :D nu nu ska jag fortätta redigera lite bilder så kanske jag skriver mer sen, bye.



/Johanna


Happy moment!

Skrivet 2012-01-09 Klockan 18:35:04


/JOHANNA



Hahahaha va snygga vi är :D

Skrivet 2012-01-08 Klockan 23:12:07



Hemma igen!

Skrivet 2012-01-08 Klockan 22:49:56

Heeej! Nu är jag hemma från Thailand! saknar det redan :) det har vart 2 sköna, härliga, varma, fantastiska och underbara veckor, fyllda av bad i havet och i poolen, solat har man ju också gjort en del, ätit av den fantaskiska thai-maten och legat i solstolen och läst under palmerna och bara njuuuutigt ♥♥♥♥
Idag iaf har var jag först i kyrkan (kul, elr int) med jossan och maria, sen drog jag hem åt lunch och sen hem till jossan där filippa också var! vi fotade och bara chillade :D
Här är några av fler hundra bilder, från en av dom bästa ställerna på jorden:
Alla ni som läser det här, åkt till Thailand nån gång i era liv, för det är verkligen paradiset på jorden :)
/Johanna


IT'S NEVER TOO LATE TO BECOME SOMEONE YOU'VE ALWAYS WANTED TO BE.

Skrivet 2012-01-07 Klockan 23:57:31


hej hej everyone, jag är hemma nu! Lundaspelen var en super start på 2012 vi kom dock bara till kvartsfinal och förlorade med 6p mot alvik, och vi var inte änns fullt lag så nästa gång tar vi dom! Var även på "disco" med Negar, Elin och Jullan det var skit kul. Idag träffade jag Johanna för hon har kommit hem! Hon var cp brun, hon lägger säkert ut massa bilder från Thailand ;)
Vi åkte till kista och kollade på New year's eve den var jättebra, Zac Efron var ju med <3
JOSEFIN


LUND

Skrivet 2012-01-01 Klockan 13:08:41

Nyår var awesome och nu är det 2012 (början av slutet hahaha). Om ungefär en timme åker jag till Lund för att spela basket cup, så ni förstår att det inte blir så mycket bloggning. Nu ska jag packa det sista PUSS JOSSAN



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!