NÅGRA BILDER FRÅN HUR JAG MINNS 2011. TACK TILL ALLA SOM GJORT DET UNDERBART OCH FUCK TILL DOM SOM GJORT DET SÄMRE.

Skrivet 2011-12-31 Klockan 16:34:04


Har sjuk många fler bilder såklart!
JOSSAN


.

Skrivet 2011-12-30 Klockan 21:24:30




HEAD UP, STAY STRONG, FAKE A SMILE AND MOVE ON.

Skrivet 2011-12-29 Klockan 20:43:14

SHO BROE! Kom hem i för går men har inte orkat blogga.
I för går (alltså i tisdags) så åkte jag bil i 6 timmar typ, sen på kvällen så gick jag över till Klara (vi är grannar för er som inte viste det) vi kollade på film och hade det mysigt.

Sen igår (onsdags): Trodde jag att vi hade träning kl.11 men nepp det var kl.1 så jag gick upp tidigt i onödan -.- träningen var bra skönt att träna efter julhelgen. Sen åkte jag snabbt hem, duschade och fixade mig. Sen gick jag ner till ica där jag mötte Filippa! det var länge sen vi träffades och jag hade saknat henne hahaha vi drog in till stan och checkade in mellandags rean, jag köpte en tröja från hollister. Sen åt vi på kungshallen.

Idag hade jag sovmorgon!!! har inte haft det på otroligt länge, sov till halv tolv oops. Sen var det träning i byäng, men ingen tränare dök upp men vi körde ett ganska hårt basket pass ändå. Efter träningen körde jag lite fys och sen åkte jag hem. Har nyss ätit middag och får se vad jag hitter på nu. PUSS JOSSAN


Thailand äger!!!!

Skrivet 2011-12-29 Klockan 04:52:40

tja, kom precis upp från ett svalkande bad i de turkosa havet, och nu hittade vi gratis internet så jag passar på att skriva lite! har det skit mega bra här, njuter varenda dag med att bada, sola, chilla, äta jättegod mat o.s.v LML!!!!!! snart ska jag gå och ta masage och sen äta lunch, hoppas alla har det bra, bye!



KOMMER HEM I MORGON.

Skrivet 2011-12-26 Klockan 19:51:36

image description
-HEEJ arkivbild-
Imorgon kommer jag hem weehå då blir det basketträningar igen! Idag har jag mellandags-rea-shoppat jag köpte en svart blus/shorta från bikbok som var super fin som jag kan ha på nyår! Och i söndags träffade vi lite släkt och sen såg jag The Stig Helmer story hahaha den var ruulig. PUSSAR FRÅN JOSSAN


MERRY CHRISTMAS EVERYONE!

Skrivet 2011-12-24 Klockan 23:29:49

Dagen har varit super bra, vid tio imorse åkte vi till badhuset här i Växjö hos mormor och morfar, där vi badade till typ halv ett. Det var jätte skönt, mysigt och kul för det var ju inte alls mycket folk efter som att det är julafton! Sen kom vi hem bytte om kolla Kalle anka osv. I jul klapp fick jag en TV!, spotify premium, present kort på stadium, H&M och bikbok, pengar m.m
Hoppas alla haft en toppen jul! Kramar Jossan <3



THE ONLY PEOPLE WHO NEVER FAIL ARE THOSE WHO NEVER TRY.

Skrivet 2011-12-22 Klockan 21:27:16


The day has been good, hade sovmorgon idag för jag har ju jullov!! Sen packade och städade jag för jag ska till min mormor och morfar imorgon, vi ska fira jul där. Jag måste gå upp jätte tidigt imorgon för vi ska slippa all trafik som ska åka imorgon, så jag ska typ gå upp kl.6 wehå. Vid typ klockan fyra kom Filippa hit och vi chillade typ tog lite bilder mm. Jag kommer antagligen inte blogga så mycket under helgen efter som det är x-mas men jag ska blogga så mycket jag kan och orkar, från Johannas del blir det ingen bloggning hon kommer inte hem förän efter nyår. Just nu sitter jag och skypar med Filippa som har fått en ny header som jag gjort hehehe, nää men kolla in hennes blogg den äger och om jag inte skriver innan jul så MERRY CHRISTMAS EVERYONE!! KRAMAR FRÅN JOSSAN


_

Skrivet 2011-12-22 Klockan 17:38:51

AYGkCD on Make A Gif, Animated Gifs
LnZdia on Make A Gif, Animated Gifs


GOODBYE SWEDEN!

Skrivet 2011-12-21 Klockan 19:10:37

Om ca 1 och en halv timmer åker vi till flygplatsen och sen vid 11 på kvällen går planet :) nu ska jag packa det sista och sen drar vi! Jag vill passa på att önska alla en god jul och ett gott nytt år :D♥ puss & kram, hejdå!



Imorron =

Skrivet 2011-12-20 Klockan 21:34:59

THAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAILAND :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) dom här 10 smilisarna får beskriva min lycka! orkar inte skriva, de skulle ta för lång tid annars. Det här ögonblicket har jag längtat efter sen sommaren tog slut, kan verkligen inte fattar att vi ska åka imorron :)
godnatt från en glad tjej /Johanna





12/18

Skrivet 2011-12-19 Klockan 21:33:31

Hej! sista riktiga skoldagen idag då, chill! och som sagt imorron ska klassen till gammla stan, hoppas det blir kul :) helgen har varit toppen, i lördag var det "julafton" för min familj, eftersom att vi inte ska ta med alla juklappar till Thailand så va jag och familjen och min morbror hos min mormor och firade lite jul! vi fikade, kollade på Kalle Anka (på youtube, haha) åt julbord och delade ut julklappar och hade mysig :) på söndagen var ju jag i kyrkan, hehe och började packa lite! ha det så bra / Johanna
Här är mina juklappar:
hehe mascara!
behövde nya hörlurar.
4 små dusch tvåler som luktar UNDERBART!
parfym.
och det bästa av allt, ETT MACRO OBJEKTIV!!!!! är så jävlaa glad kan inte fatta att jag fick det :)
en pyjamas och en tröja!


Vad tycker du Filippa?

Skrivet 2011-12-19 Klockan 19:38:07



-

Skrivet 2011-12-18 Klockan 23:13:36


heeej alla läsare
har inte bloggat sen i tisadags men men veckan har gått bra inga fler läxor nu weehåå, igår (lördag) så fick jag gå upp ganska tidigt för att hjälpa till i kiosken i byäng sen kl.12 var det samling till matchen som vi spelade mot södertälje, igen, och vi vann denna gången med. Med typ 10poäng jag spelade faktiskt ganska bra. Efter matchen stannade jag kvar i byäng och kolla på 96 matchen dom förlorade dock, några i mitt lag var med och spelade. Sen åkte jag hem duschade och fixade mig och sen fick vi en massa gäster. Klara och Torsten kom, vi tröttnade på småbarnen och gick hem till Klara och kollade på paranormal activity 2, vi flippade typ ur alla tre den var skit läskig. sen idag var jag i kyrkan kl.11 höll typ på att somna... efter det gick vi till Täby och åt lunch och köpte julklappar jag hade inte köpt en ända men nu har jag det :) Tagga sista riktiga skoldagen imorgon, för på tisdag ska klassen till gamlastan och på onsdag slutar vi!!!
PUSS JOSSAN
Juste i fredags fick jag reda på att jag är vidare till omgång 3 i region!


OMBRE HAIR♥WATERFALL BRAIDS

Skrivet 2011-12-16 Klockan 23:53:37


JOSSAN



stretch up and reach for the light

Skrivet 2011-12-15 Klockan 21:56:37

Foto: jag

/Johanna

 



My love is your love, your love is mind.

Skrivet 2011-12-15 Klockan 16:09:20

HEJ! För en stund sen kom jag hem från skolan, och nu ska jag äta nånting, är skit hungrig! Sen ikväll har jag ingen träning, jag har inte haft nån träning på hela vecka, astråkigt att vara så rastlös på kvällarna, aja funderar på att gå ut och spring ikväll men det är ju så hilma mörkt och kallt, blääää men snart drar jag till värmen! har lite läxor jag måste göra också, troligtvis dom sista läxorna den här terminen, awsome!

/Johanna


Mange bjuder!

Skrivet 2011-12-13 Klockan 22:21:01

Tisdag today! Den 13:de så det var lucia i skolan med fika så lektionerna började inte förrän kl.10 så det var rätt chill. Efter skolan gick jag hem och gjorde min svenska läxa som typ tog 2h -.- men nu är jag klar iallafall. Sen blev det middag och sen träning i byäng som gick ganska bra. När jag kom hem kollade jag på en film och nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är jätte trött har för övrigt sovmorgon. P&K JOSSAN



Thailand!

Skrivet 2011-12-12 Klockan 21:13:35

Har glömt att säga en sak på bloggen: Om 9 dagar åker jag till Thailand!!!!!!!!!!!! BIG happy face :) ska bli så skönt att komma till värmen och sola och bada, och slippa Sverige ett tag! Jag ska vara där 2 veckor och fira min pappa som fyller, host host 50 år.
Bilder från dom 2 andra gångerna jag jag varit där: (fast jag skrev fel år, bilderna till vänster är från 2009, och bilderna till högerär från 2006, hehe sorry)

/Johanna



Dreamed of paradise, every time she closed her eyes.

Skrivet 2011-12-11 Klockan 22:06:35



OH FUCK IT IS MONDAY TOMORROW.

Skrivet 2011-12-11 Klockan 21:30:50


Hello! söndag idag, hade lite sovmorgon som jag typ inte har haft på typ över 2 veckor så det var skööönt sen åkte jag in till stan och kolla på teater sen åt vi middag på hard rock cafe. Igår lördag så var det match på morgonen i södertälje så vi fick gå upp tidigt, vi vann matchen med typ 12 poäng as nice matchen var dock rätt så kaos mååånga fouls, domarna blåste sönder matchen så den tog typ 2 tim. sen åkte jag hem och åt mat och duschade och sen åkte jag och gymmade på njoy med pappa!
Imorgon är det måndag och på kvällen är det träning asusual... denna vecka är även den sista "riktiga" veckan i skolan innan lovet (looove) PUSSSS JOSSAN


.

Skrivet 2011-12-10 Klockan 13:28:12

Hehe jag det blev inga inlägg förut, sorry!
Kan väll börja med att berätta om min fredag, va i skolan (ofcourse) sen var jag hemma hos jossan efter skolan och vi såg på loveactually, sjukt bra! Sen på kvällen va jag och Maria på Bio i TC. Vi såg "Breaking dawn" den var jättebra även fast vi båda inte är så twilight intresserade så var det jättebra, rekomenderar :)
Sen gick jag upp tidigt idag eftersom jag hade träning, såå skönt att få röra lite på sig och såklart att träffa alla gryma brudar i laget♥ Nu sk ajag till TC och köpa alla årets julklappar till både kompisar och familj, mys!
Hare så bra, så hörs vi!

Tummen upp↑

Träning med bästa laget!

Julkklappar!

/Johanna


HEJ, JAG LEVER!

Skrivet 2011-12-07 Klockan 22:39:41

Hemskt ledsen för att jag inte har bloggat på länge, man tror liksom att man sk ahinna skriva men nä alla sega läxor r tar upp alla tid, sorry:( idag var det en chilldag i skola och imorron händer inget specielt, bara pluggaoch träning :D
Nu ska skajag snart sova för jag är så sjukt trött......
Ha det så bra så lovar jag att skriva mint 2 inlägg imorron♥

GODNATT :)

/Johanna



THE MOMENT YOU GIVE UP, IS THE MOMENT YOU LET SOMEONE ELSE WIN.

Skrivet 2011-12-07 Klockan 16:55:41

Tjennare, var sjuk igår så jag hade ingen blogg lust och jag orkade inte. Var inte i skolan eller på träningen. Min bror fyllde även 12 år igår så ett stort grattis till honom. Idag gick jag till skolan igen för jag mådde mycket bättre, onsdagar är också min kortaste skoldag så det var rätt så chill. Ska inte gå på träningen ikväll heller för jag vill inte riskera att bli sjuk igen. Så jag kommer nog bara plugga resten av kvällen. Har nyss kollat på massa nyhets klipp på tv4 play för vi har SO nyhets grej imorgon. Nu ska jag plugga vidare PUSS JOSSAN♥

Har även fixat en ny header :)



YOU ARE WEIRD. I LIKE YOU.

Skrivet 2011-12-05 Klockan 15:17:58

Heejhopp sitter i skolan vi har spanska och slutar om typ... 20min segt efter skolan blir det plugg som vanligt sen träning med laget i tibble.
The reason why jag inte bloggat är därför att jag har varit på regions uttagning i helgen som jag kanske redan har skrivit. Det gick helt ok är bara otroligt stel och har träningsvärk i typ hela kroppen. Gick upp kl.06.30 i lördags och söndags, i lördags var vi på Bosön och hade träningar plus skivstång och på söndagen var vi i Åkershov och hade träningar, teori och yo-yo test (som ett beep- test). Jag får veta om jag gick vidare om typ 2 veckor så det är bara att hålla tummarna.
 
JOSSAN



2 December.

Skrivet 2011-12-02 Klockan 20:10:18

Åhh veckan är äntligen avklarad! efter många jobbiga läxor och ett SO prov är det äntligen fredag, så skönt :)
idag hade vi beep test (ett cp hemsk konditionstest) åhh jag hatar det, där är så hemskt och jobbigt aja efter skolan så var det imgen som kunnde göra nåt + att jag var jättetrött och extermt svettig å jag gick hem själv och duschade och tog det lungt! Imorron ska jag och mamma in till stan med några tjejer i min ålder och deras mammor, ska bli jätte kul, kanske kan köpa lite julklappar och sånt, sen bli det midag hemma oss nån. På söndag ska jag och maria till kyrkan, haha låter helt cp men man måste gå på några "gudstjänster" innan konfirmations lägret i sommar ♥ sen gör vi väll nåt roligt efteråt, kanske :D
Nu ska jag njuta av att det är fredag så vi hörs när vi hörs, byeee! 




/Johanna


SORRY DUDE!

Skrivet 2011-12-01 Klockan 21:47:24


-När man har tråkigt och bildbrist så blir det såhär hahaha-
Sorry för att jag inte bloggat så mycket på senaste men jag är så otroligt trött och stressad. Hade SO prov idag som gick helt okej tror jag, sen så gick jag hem snabbt och plugga och sen åka till träningen, det össregnade och blåste som fan ingen härlig upplevelse. Träningen var som vanligt åt på taco bar med pappa efter. I HELGEN HAR JAG REGION! är så himla taggad och super duper ultra mega nervös. Veckan i övrigt har varit mycket stressig vi förlorade även matchen mot djursholm i helgen och Hanna ska byta lag, kommer sakna henne. Åhhhh behöver jullov nu!!! Nää nu ska jag göra klart min engelska läxa och sen fixa till schoolish imorgon PUSS & KRAM FRÅN JOSSAN!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!