LITE ÄNDRINGAR I DESIGNEN.

Skrivet 2011-10-30 Klockan 23:41:59

Har haft lite problem med den föra designen, vissa har inte kunnat kommentera så jag fixade det men det var tydligen folk som fortfarande inte kunde kommentera så jag tänkte att jag lika gärna kan ändra hela stillmallen förutom headern. Blev ganska nöjd men om ni har några syn punkter så kommentera gärna!
Dagen har varit bra, jag vaknade tio eller nio man det var så konstigt med kl imorse. Sen vid lunch drog jag till byäng där jag skulle köra med krippe men det var typ nån div 4 herrlags match där så jag drog och åt i Täby med Hanna, Randi, Ellen och Linda det blev subway sen drog vi till tibble och lirade med krippe mm. Vi tränade även skott mm. Nu i kväll har jag fixat med designen och skypat med Filippa i typ två timmar om inte mer eller jag vet inte har inte haft så koll på klockan men nu ska jag sova iallafall för jag är ganska trött PUSS JOSSAN!



When I think too much things just get wrong, so now I`m going to live and be happy

Skrivet 2011-10-30 Klockan 22:49:32

/Johanna


:)

Skrivet 2011-10-30 Klockan 18:56:01

Hej alla som läser! Den här helgen har jag mest bara tagit det lungt och så, igår var jag och kilppte mig (topparna) och var ute och körde lite fotboll och fotade, idag har jag bara vart hemma och int gjort ett skit igentligen, och imorrse vad det jätteförvirrande, man skulle ju ställa om klockan, fram, åhh elr bak och åhhh min hjärna hängde it riktigt med, haha! Nu på eftermiddagen så har jag baka bullar med lillebror och mamma, så nu luktar det ljuvlig bulldoft i hela husen, mmmm :) ska äta en snart!


Arkivet, för blogg.se lagar så det går inte att lägga upp nån annan bild.

/Johanna



HAHAHAHA

Skrivet 2011-10-29 Klockan 19:36:53




JOSSAN


....

Skrivet 2011-10-28 Klockan 23:38:53

Asså jag vet att jag int har skrivit på hela veckan, men skolan går ju före bloggen så nu fick det bli så, jag har haft 2 prov och typ 5 läxor, aja nu är det lov iaf, så sjukt skönt :) Det känns som att veckorna går jättefort, snart är det ju liksom jul, omg.
I skolan idag var det typ så här Halloween, det var ganska kul, bara 3 lektionen :) Efter skolan så jag, Filippa och Jossan hem till Jossan, vi fotade, snackade och sånt där :D♥ På lovet ska jag mest bara va hemma, ta det lungt och vara med kompisar sååååklart, och Maria ska till New York, så avensjuk, även fast jag har varit därså är det så klart man vill åka tillbaka, det är en så jävla cool stad, kommer sakna dig Maria ha så kul♥
Nu ska jag snart stänga av datorn och sooova.
Lite blandade bilder som inte har med inlägget att göra, hehe:
Smile, haha bjuder!
/JOhanna


Word hurts more than you think..

Skrivet 2011-10-27 Klockan 23:32:44

Tjoo! Ligger i min säng och lyssnar på musik, är kär i låten countdown med beyonce den är grym så den går om och om igen i mina hörlurar, gillar också one directions låt what makes you beutiful (vet att dom är lite fjolliga men den är faktiskt bra och jag är typ kär i en av killarna). Aaa nu vet ni vad jag lyssnar på men jag har typ skypat med Filippa i en timme om vad vi ska ha på oss imorgon på "skräck-dagen" vi ska typ vara twins :) hahaha kanske lägger upp en bild imorgon på resultatet . Och imorgon blir det höstlov weehåå!! Träningen i kväll gick bäst, bästa träningen på länge faktiskt. Aa men nu ska jag snart släcka lampan och sova för jag ska upp ganska tidigt imorgon för jag ska hem till Filippa på morgonen så ska vi fixa oss tillsammans :) PUSS JOSSAN
slänger in en arkiv bild.



2011-10-26

Skrivet 2011-10-26 Klockan 17:20:06

Det känns som att jag börjar alla inlägg nu för tiden med förlåt för dålig uppdatering! har inte bloggat på ett tag för jag har haft 0% blogglust. Men nu är jag back on track (hoppas jag). Idag efter skolan gick jag till läxstugan och satt där och gjorde matte, för vi har prov imorgon. Men det var jätte bra för jag fick lite hjälp och så och nu känner jag mig ganska säker inför imorgon. Kom nyss hem och tog mig lite och äta och nu sitter jag ooch skriver en film analys till SO:n weehåå. Ska plugga lite till sen chilla lite och sen ska jag äta middag och sen blir det akademi täning och jag hoppas att det går bättre ikväll än vad det gjorde förra veckan. Sen ikväll efter träningen blir det lite alone hemma för familjen ska till farmor och farfar men jag pallar inte hänga med men jag ska kolla på Grey´s Anatomy så det är chill :)
PUSS JOSSAN



Dålig upptatering från mig...

Skrivet 2011-10-23 Klockan 19:45:32

sorry! Jag har inte gjort så mycket, inte haft så mycket att blogga om. Hela Lördagen pluggade jag ganska mycket, har matteprov i veckan, och man vill ju liksom få bra betyg i matte så, ja! idag kom Jossan hit och vi lagade lite mat, som vi ska laga på Tisdag, för då ska vi ha Hemkunskapsprov, så vi ville bara testa att laga maträtten, haha! sen gjorde lite andra saker också :) nu måste jag dra, hejdå!

(random bild)



Never regret a day in your life, good day gives you joy, while bad day gives you experience. Both are important for a successful life.

Skrivet 2011-10-22 Klockan 20:06:36


-Miss New York ♥-
Sitter och kollar igenom bilder från New York och inser att jag saknar det så jävla mycket vill åka ditt igen! Dagen har väl inte varit den bästa vi förlorade matchen mot Uppsala så jävla pinsamt!!! Skärde mig på rakhyveln och blödde brutalat när jag duschade. Men jag fick sovmorgon och det var skönt har typ inte sovit över kl.10 på typ tre-fyra veckor. Nu ska jag kolla lite film/teve och ha det lite mys :).
JOSSAN


HEEJ JAG ÄR FETT BRA PÅ ATT BLOGGA!

Skrivet 2011-10-20 Klockan 17:20:28


I'm sorry men jag har så sjuuuukt mycket plugg har typ pluggar i minst två timmar nu och ska snart på middag med F94-97 så det är nice. Igår var det träning med akademin och det var så sjukt segt höll på att dö för det gick så dåligt för mig. Och sen var det grey's anatomy på teven. och juste igår var jag hos doktorn och fick konstaterat att jag har en inflamation i näsan (vet konstigt) så jag måste äta penselin i 10 dagar tre gånger om dagen! kill me.
Ahh men nu ska fixa det sista sen drar jag PUSS JOSSAN


One step at the time.

Skrivet 2011-10-19 Klockan 22:04:59


Foto: Jag
P&k från Johanna!



Don`t look back just look forward.

Skrivet 2011-10-19 Klockan 21:59:45







/Johanna :)

 

 



Goodevening!

Skrivet 2011-10-18 Klockan 21:14:08

Ja, vad ska man säga om träningen, det var Blöt ute och sen så kom det lite regn och lite mera regn och ännu mera regn och Reeeeeegn, omg jag var så jävla blöt och kallt, aja nu e jag varm iaf efter en skön dusch och lite mat i magen :) har pluggat lite Idrott, och det låter lite konstigt men vi ska typ ha prov elr läxföhör på fredag om massa saker, så bäst att plugga lite, haha!
ska kanske kolla lite på tv och sen väntar sängen, najs♥




Arkivet

/Jojjan


18/10

Skrivet 2011-10-18 Klockan 16:30:45

Hejsan people! hinner int skriva så  mycket för jag ska på träning snart i regnet, wehåååå, mysigit :) kanske skriver nåt mer inlägg sen när jag kommer hem vi får se, måste plugga lite och sånt tråkigt haha, ha det så bra så länge, Pussar från Johanna♥




 

 

 



Look like a girl, act like a lady, think like a man, work like a boss.

Skrivet 2011-10-16 Klockan 18:31:08

En riktigt slööö dag har jag haft! Mina grannar sov över hos mig här igår, vi hade askul och supermysigt♥ sen ända tills jag åt lunch så gjorde jag inget särskillt, bara chillade! sen har jag pluggat matte och varit ute och springit runt Mörtsjön, det var längesen jag sprang där, brukar nästan aldrig göra det själv eftersom jag är så sjukt rädd för ormar, hehe. Har inget mer att skriva tror jag, Pussar from Johanna :D




OHOH SOMETIMES I GET A GOOD FEELING YEAH.

Skrivet 2011-10-16 Klockan 17:27:21


VI ÄR I VIDARE I TREDJE OMGÅNGEN I SM!!!
Vi vann alla tre matcher i helgen med typ 50poänge eller mer. Helgen har varit grym lite upp och ner sådär men vi vann ju gruppen så nu är vi derekt kvalifiserade (stavning) till tredje omgången så vi slipper andra omgången. Den är i januari så det är bara att börja tagga hahaha. Ahh har just gjort klart min matte läxa och innan det bakade jag smul(hallon)paj. Som vi ska äta ikväll och imorgon börjar skolhelvetet igen -.- har idrotts prov/test på fredag, men det är faktiskt snart höstlov och det är ju nice. KRAM JOSSAN


BILDER!

Skrivet 2011-10-15 Klockan 16:00:55










Några bilder från dagen!
usch va tiden går snabbt, känns osm jag precis satt och åt frukost. Nu sitter jag iaf och gör matteläxan, det går inge bra för mig, och vi ska ha matteprov snart, det kommer int gå bra alls,  aaaaaaaaaaa Help me!

/Johanna


Everything in life happens for a reason. Stop worrying about the reason and just live for what happens.

Skrivet 2011-10-14 Klockan 20:41:20


-SM imorgon♥-
Fredag wehoo har spänderat hela efter middagen med Maria vi bakade världensgodaste kladkaka och hade det allmänt mys. Nu sitter jag och laddar inför imorgon och chattar med lite folk. Är sjukt taggad inför SM/RM imorgon. Det kanske inte blir då jättemycket bloggnig i helgen pga SM och måste plugga lite också men jag ska försöka. P&K JOSSAN


It`s friday, baby!

Skrivet 2011-10-14 Klockan 15:48:29


pic: me

Hej! hann int skriva igår och kommer bara kunna skriva ett inlägg idag (det här inlägget) för om en stund ska jag in till stan där ska jag möta upp mamma, mammas kompis och hennes dotter, vi ska typ äta middag nån stans och sen gå på bio, det ska väll bli ganska kul, vi ska iaf se: En dag, nån kanske har hört talas om den, jag vet int haha!I helgen ska jag int göra nåt säkskillt, har lite läxor att göra sen ska 2 kompisar sova över här, trevligt♥ men nu måste jag börja fixa mig, KRAMAR FRÅN JOHANNA!





Beauty might catch attention, but brains keep it there.

Skrivet 2011-10-13 Klockan 21:23:16


-saknar sommaren så otroligt mycket!-
HEEJ blogg läsare. Idag var det orienteringsdag i skolan vi började kl.09.30 vid mörtsjötippen. Trodde seriöst att jag skulle dö för det var så jävla kallt men när vi kom ut i skogen och sprang så blev man varmare. Jag orienterade med Johanna och vi var grymma vi tog alla kontroller på mindre än två timmar (det 22stycken) sen drog jag hem och duschade och sen drog jag, Johanna och Filippa till täby och åt på Burger King och kollade lite saker. Sen åkte jag snabbt hem och hämtade min basketgrejer och sen tog jag bussen och sen tåget till träningen. Träningen var helt ok, var lite seg i benen från orienteringen. Imorgon är det fredag jippi. PUSS PUSS JOSSAN  


Your heart is hard as stone

Skrivet 2011-10-12 Klockan 21:14:26


/Johanna



.

Skrivet 2011-10-12 Klockan 20:59:34


Älskar onsdagar, skolan e såååå soft! och nu är det alldeles snart grey`s anatomy, my love!



Sen var det ingen som kunde göra nåt så, jag fick gå hem, jag chillade först lite och sen började jag PLUGGGA↑ har massa läxor till på fredag, men jag har inga lektioner imorron för då är det orienteringsdag, nervös!


PUSSAR FRÅN JOHANNA♥


Godmorgon!!!

Skrivet 2011-10-12 Klockan 08:58:27

På er! Är klar inför skolan blev klar lite tidigare än vad jag trodde så nu sitter jag i mitt rum och har det goos! Vi har svenska som första lektion FML hatar våran svenska lärare! Har inte så mycket mer att skriva om PUSSAR FRÅN JOSSAN



FAKE FRIEND'S ARE LIKE SHADOW'S THEY FOLLOW YOU IN THE SUN, BUT LEAVE YOUR SIDE WHEN IT GETS DARK.

Skrivet 2011-10-11 Klockan 22:03:12


Sorry för dålig uppdatering. Har mycket plugg och sena träningar. Så jag har inte hunnit. Just nu sitter jag i min säng och kollar på desperate housewives. Åt lite middag innan och innan det var jag på träning som vanligt och juste igår på träningen fick vi värsta straffet för krippe tyckte inte vi hade sprungit tillräkligt på matchen så vi fick inprincip springa hela träningen men träningen idag var inte lika jobbig vi har väl lärt oss våran läxa hoppas jag. Imorgon börjar jag 9.40 weehåå och sluta ganska tidigt. älska onsdagar. Och på torsdag har vi orienteringsdag eller vi sluter typ innnan lunch för man ska bara orientera i 2 och en halv timme. I helgen är det SM! tagga!
JOSSAN


Keep going and going.

Skrivet 2011-10-11 Klockan 21:16:47

Inget inlägg fån nån av oss igår, sorry! Både igår och idag så har vi slutat havl 4, int så kul! men idag var så jävlev ändå int så svettig för dte vr det rätt lungt dag i skolan och sen nästa direkt efter Träääääääning! vi körde hård, men man blev nästan inte svettig alls, för det var ju så JÄVLA kallt ut, känns osm att det ska komma snö när som helst :o  juste sovmorron imorron , det gillar vi :D

Nu ska jag kolla vidare på Sveriges fotbollsmatch, 1-1 mot Holland, spännande!!!
/Johanna



Did you just said it or did you mean it.

Skrivet 2011-10-09 Klockan 18:37:52

Idag har jag varit i TC med Maria, vi kollade runt lite och tog en smoothie :D Jag köpte en stickad svart tröja från Hm, ett par höst skor från Dinsko och en concealer från hm! riktigt nöjd förutom att jag bara har 50 kr kvar av månadspengen, hehe. Om en stund blir det Hamburgare till middag och sen kanske det bli nån film och lite mys med familjen! Imorron är det ju skola, är verkligen INTE taggad, men det är väll bara att köra på i 3 veckor till och sen är det höstlov♥

/Johanna

image description

ful ego bild, hittade ingen annan!



The leaves are falling.

Skrivet 2011-10-08 Klockan 16:14:13





/Joahnna♥



:)

Skrivet 2011-10-08 Klockan 12:34:59

Hej! jag försökte skriva ett inlägg i går, men det gick tydligen int, jag klickade på den lilla "publlcera" knappen typ 100 gånger, jag skojar int! åhh men det kom ändå int upp aja.
Måste bara säga en sak, i torsdags så fyllde bloggen 2 år, Grattis elr vad man ska säga! det känns som om vi vara jättesmå när vi startade bloggen och det känns som det har gått mer än 2 år, haha♥
idag hade tog jag en låååååång sovmorgon, sen så tog jag en lite spring tur på 4 km, så jag har precis duschat och nu sitter jag här och skriver ett inlägg :) resten av dagen ska jag int göra nåt specielt utan bara ta det lungt och fixa lite små saker här hemma och sen ikväll får vi gäster!


old!

/johanna!



2011-10-08

Skrivet 2011-10-08 Klockan 10:47:31

Tjena guys ska snart dra med min familj till ett hotell och bo där över natten med mina kusiner vi ska fira lite så det blir inte så mycket bloggning idag från min del kanske slänger in ett blogg.se app inlägg, vi får se. Men jag kommer hem imorgon på morgonen för jag ska ju spela match mot Alvik efter lunch imorgon.

Igår var jag i skolan sen åkte jag och klippte mig och sen drog jag till byäng på kvällen och träffa lite gööt folk sen gick jag och Elin till donken så åt hon sin middag och sen drog vi hem till henne och hade det almänt mys.

Mitt ny klippta hår....
PUSS JOSSAN



Grattis på namnsdagen BROR!

Skrivet 2011-10-05 Klockan 23:04:17

Vi är så snygga hhaha :'D



Love this song!

Skrivet 2011-10-05 Klockan 20:58:29



/johanna :)


wednesday!

Skrivet 2011-10-05 Klockan 20:55:45



Heeej! idag var det en vanlig skoldag,  bara fyra lektioner, suck on that! efter skolan var jag hos Maria  (mariabrolins.blogg.se) en liten stund, trevligt :D sen när jag kom hem gjorde jag engenlska läxan i en timme, sattsar verkligen mycket på engenlskan nu, eftersom förra året hade jag as dålig lärare och lärde mig nästa igenting, och jag fick int byta grupp, så nu jag ligger jag typ efter år efter, vilket suger, för engelska är mitt favorit ämne :( imorron är det det jobbigaste dagen på heeela vecka, långskoldag och dubbelträning och lite plugg, jag förstår int hur jag orka engetligen. ha dte bra skriver mer imorron, kramar från Johanna♥




TAGGA!

Skrivet 2011-10-05 Klockan 20:32:48


(sorry, för suddig bild, hittade ingen bättre)
snart är det premiär på Grey`s anatomy säsong 8, najs! taggar med en kanelbulle och ett glas mjölk :)



Tisdagdenfjärdeoktober.

Skrivet 2011-10-04 Klockan 22:15:34

Cha cha bitches!
Sitter i min säng efter en lång dag... Dagen började med att jag vaknade kl.7 och åt frulle mm. Sen var jag i skolan det var en låååång dag, på hemkunskapen bakade vill bullar för det är kanelbullensdag dom blev super goda. Sen efter skolan drog jag hem och pluggade och åt lite sen drog jag på träning. Träningen var rätt chill, vi körde fys och knä projektet efter och sen drog jag hem det blev middag kl.9 hehehe. Imorgon har jag sovmorgon jag börjar kl.9:40 weehåå! PUSSAR FRÅN JOSSAN!



TJA!

Skrivet 2011-10-04 Klockan 20:53:32

Nu sitter jag och kollar på nya säsongen av topmodel, skojsigt! hade tidig träning idag så jag har redan hunnit duschat, ätit och pluggat lite, så resten av kvällen ska jag bara slappa, skööööönt och juste jag har sovmorron imorron, great♥ imorron är det bara en vanligsskoldag, veckonarna bara rullar på så snabbt.
/JOHANNA




3/10

Skrivet 2011-10-03 Klockan 21:25:14

Hello alla som läser! Nu sitter jag och kollar på Svenska hollywood fruar :D skoldagen var seeeeg och jobbig, som måndagar alltid är, sen gick jag hem slappade i soffan och pluggade lite, tråk! men sen var det träning vilket var roligtl♥ har int så mycket mer att skriva så, good bye:)



/johanna!



-

Skrivet 2011-10-03 Klockan 20:50:46


Sitter just nu i min säng och har det goos har vilodag idag har sån sjuk träningsvärk från helgen. Efter skolan drog jag hem till Filippsen vi hade det sköj, vi åt lite och tog lite bilder mm. Imorgon börjar jag 8:30 och slutar 15:30 typ sen blir det träning med laget på kvällen, har inte så mycket mer att skriva om KRAM JOSSAN


JAG KÄMPAR SLITER SVÄTTAS

Skrivet 2011-10-02 Klockan 21:55:53


Helgen är över....
Det har varit en av dom viktigaste helgarna i mitt liv typ. Det var region helg som dom flesta vet. Det börgade igår vid 09:30 med upprop mm. Sen hade vi skivstångs-träning i över en timme och det känns i kroppen idag asså. Sen efter det mätte vi oss och alla blev typ 2cm kortare än vad dom är men men that's life... sen mat och sen till nästa hall där vi hade basketträning men 3 mot 0 och 3 mot 3 spel. Alla cocherna och gick runt och anteknade hela tiden med samma ansiktsuttryck vilket var sjukt läskigt så man vet inte vad dom tycker om en. Och sen idag var det samling vid samma tid sen hade vi ett basket pass och sen ett till på eftermiddagen som inte gick lika bra som dom andra för jag var så sliten och stel och hade tränings värk men jag försökte att köra 100% ända in i slutet så nu är det bara att vänta på besked som kommer inom 2 veckor. Nu ska jag snart sova för jag är så sjuk trött. PUSS JOSSAN.


The autumm!

Skrivet 2011-10-02 Klockan 18:02:55




pussar från Johanna!



When I got the ball, nothing can stop me.

Skrivet 2011-10-02 Klockan 14:29:53


/johanna!



BAD UPDATE, SORRY!

Skrivet 2011-10-02 Klockan 14:14:44

Har inte haft lust elr tid att blogga så mycket. Men idag gick jag upp kl 7, riktigt mysigt på en söndagmorgon :) men det var för att ska skulle spela match, det gick int så bra, men det var skönta att träna lite och har lite kul. sen har jag städa mitt rum och ätit lunch och rensat massa gammla bilder på datorn. sen tänkte jag att jag skulle gå ut och fota lite ♥






/johanna!



Lördag!

Skrivet 2011-10-01 Klockan 18:25:42

hej! idag har jag:
påförmiddagen så gjorde jag typ seriöst ingenting, förutom att jag lekte lite med en hund som mina grannar var "hundvakt" till, så jävla gullig hund :) sen åt jag lunch och sen åkte jag och tog hål i öronen, jag vet vad ni tänker att jag är jättetöntig som ta hål i öronen nu, när jag liksom är 14 år. Men det har liksom aldrig blivit av, jag har aldrig tänkt på det, men nu har jag gjort det iaf och det gjorde lite ooooont :) sen så kollade jag på lillbrorsans fotbolls match kul, not. nu ikväll så har jag och min granne hyrt en film tillsammans, det blev Just go with it! hoppas att den är bra♥

skriver imorron, puss :D


lilla glada jag.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!