31 05 12

Skrivet 2012-05-31 Klockan 17:47:55


Ber verkligen om ursäkt för den dåliga upptateringen från mig!
Den vecka har liksom vait den sista intensiva plugg veckan, nästa vecka är det nog lite mer chill tror jag.

När jag kom hem idag lyxade jag till det lite och gjorde en stooor smoothie till mig sjävl, riktigt gott! Och för en stund sen gjorde jag klart engelska läxan och snart bli det träning i regnet, yheaaaay! 
 
Imorgon blir det kanske Rebecca & Fiona på Grönan, om vädret är okej vi får se ;)

Ha det så bra, puss & kram!







 
Va fan tog sommaren vägen?


If I were you, I`d fucking love me, what a fuck is wrong with you?

Skrivet 2012-05-23 Klockan 22:01:56


Johanna


This could be para-para-paradise

Skrivet 2012-05-23 Klockan 21:00:17





Johanna


Today and Yesterday.

Skrivet 2012-05-19 Klockan 22:08:18

Igår var jag med Maria, vi gjorde pannkakor och köpte fika och cyklade bort till nån äng. Vi hade med oss massa filtar som vi kunde linda om oss. För var det rätt mulet och nära att det skulle börja renga men sen kom solen och molnen försvann och vi lyssnade på härlig musik :) ♥
Sedan på kvällen så var min familj på middag hos Jossans familj, riktigt trevligt! Åt god mat och skrattade så mycket att det gjorde ont i magen av william spetz videos :D

Idag tog jag en lååång sov morgon! solade ganska mågra timmar på eftermiddan, riktigt sköönt! Käka världens godaste middag och nu chillar jag lite.








Johanna


DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG!

Skrivet 2012-05-18 Klockan 17:22:54

image description



Hej ett snabbt inlägg innan jag fixar mig inför kvällen.
Idag tog jag en lång sovmorgon sen åkte jag med mamma till täby och vi köpte ett par raybans! Tack så mycket mamma, jag älskar dom. Sen släppte hon av mig på gymmet där jag körde sten hårt, det var sjukt jobbigt men skönt efter. Igår var jag med Johanna vi chillade lite i solen och sen sprang vi 5km.
PUSS JOSSAN


Min födelsedag o.s.v

Skrivet 2012-05-17 Klockan 23:14:22

Hejsan!
I söndags var det min födelsedag :D Firade den med familj och släkt. Dagen började med att mamma, pappa och lillebror kom in och sjöng, fick b.l.a nya converse, hollister t-shirt och munkjacka, en väska, ett linne.....
På eftermiddan så åkte jag och typ halva släkten in till stan och där väntade en överrasking, visste int va det va, trodde typ att vi skulle gå på nåt tråkigt museum  eller nåt annat skit haha, men istället blev det en musikal, Dirty dancing. Det var väll helt okej, det var i alla fall bättre än vad jag trodde :) på kvällen firade vi med middag och VÄRLDENS GODASTE efterrätt!

Sedan på måndagen var jag ju i skolan och sen efter skolan gick jag hem och satt och plugga ( haha forever alone) men sen kom Jossan, Filippa och Maria och plingade på :) Blev jätte överraskad, dom hade i alla fall med sig massa gott att äta och fina presenter, så tack så  jätte mycket för det tjejer, älskar er ♥

Tisadag var en vanligt dag.

Sen i onsdag hade vi bara 2 lektioner var av en av dom var matteprov!!!!
Sen på eftermiddan åkte jag, Jossan, Maria och Filippa in till stan för att fira Jossan :)



JOHANNA!


HEJ MATTE ÄR TRÅKIGT!

Skrivet 2012-05-14 Klockan 18:16:03



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTA DU!

Skrivet 2012-05-13 Klockan 01:00:00



STHLM

Skrivet 2012-05-12 Klockan 21:49:34


Lördag kväll, kom precis hem från stan var där med världens bästa Filippa, vi kollade runt lite fikade på espresso house och hade det allmänt mysigt. Sen följede jag med henne till tunnelbanan och sen gick jag till stureplan där jag mötte familjen och så gick vi på en jätte mysig och lyxig restaurang, för att fira mig eftersom att jag fyllde år i onsdags.

Juste glömde berätta om min födelsedag, på morgonen kom familjen in och sjöng för mig. Jag fick 3000kr, ett par ray bans, en hemlig resa (???) vet inte vart jag ska åka men det är nån gång i Juni, ett present kort på gina, ett par örhängen och ansiktsmasker, blev jätteglad! Efter skolan gick jag hem till Johanna där hon, Filippa och Maria hade gjort världens gulligaste födelsedags överaskning, dom hade gjort choklad doppade jordgubbar med glass. Och så fick jag trosor och ett par stickade shorts! Tack så jätte mycket brudzz!
I torsdags drog jag till byäng kl.5 där vi som kom med i regionslaget från täby blev fotade och intervjuade sen tränade jag med Elin och sen droog vi och åt på donken.
JOSSAN


Spets!

Skrivet 2012-05-11 Klockan 22:25:22








JOHANNA


BÄSTA:

Skrivet 2012-05-11 Klockan 22:16:30






Fredagskvällen är räddad :)

/Johanna


Freckles!

Skrivet 2012-05-10 Klockan 17:42:55





Johanna!



ONSDAG!

Skrivet 2012-05-09 Klockan 20:51:41



HEJ! idag har det vart en bra dag, men den är int slut än, för snart är det grey`s anatomy :) sen bär det av mot min otroligt sköna säng! Men idag hade vi typ bara tre lektioner, chill! och sen efter skolan firade jag, Maria och Filippa, Jossan, hon fyller ju år idag♥ Så det blev jordgubbar m.m hemma hos mig, mysigt, mysigt!

Skriver mer imorron

JOHANNA



2012-05-07

Skrivet 2012-05-07 Klockan 20:42:24

Heej sitter i mitt rum och pluggar kemi. Dom senaste två veckorna har varit mycket händelse rika.
Förra helgen spelade vi slutspel i mitticupen men vi åkte ut i semin mot alvik (standard) sen på valborg så gick jag först i skolan hela dagen för min skola var så bra så vi hade skola hela måndagen medans alla andra skolor var lediga, woop woop. Tog en spring tur efter skolan och sen fixade jag mig inför kvällen som jag spenderade med Maria vi var och kollade på elden men det var inte så spänande så vi gick hem till henne och åt glass, jordgubbar och chips. Och kollade på shutter island, sen sov jag hos henne. På tisdagen var vi lediga då åkte jag, Maria och Johanna in till stan och chillade runt lite, vi var i kungsträngården bland annat och kollade på dom fina rosa träden, vi satte oss vi dom och åt lunch i skolen. Sen kollade vi lite i butiker, jag köpte ett par shorts från H&Ms fashion against aids kollektionen. Sen köpte vi jordgubbar och gick på bion vi såg filmen the lucky one med min pojkvän Zac Efron i huvudrollen, den var brutalt bra. I torsdags så åkte jag med 96:orna på skol DM i basket det var final men vi torskade mot södertälje med typ 10p. I fredags när alla var på lmfao konserten på grönan som säkert var jätte bra så satt jag hemma i soffan och taggade som fan för att gå upp 06.30 för att åka till Bosön och gå på den sista regions uttagningen, på lördagen hade vi två träningar, ett cooper test och fotografering plus mättning och vägning. Och sen på söndagen hade också två tränings pass, ett skivstångs pass (där vi maxade med vikt, vilket var sjuuukt jobbigt) och induviduella samtal med cocherna om vad man är bra och dålig på vi fick då reda på om vi kommit med i regionslaget eller inte.............. och jag kom med!! efter nästan ett år med uttagningar så kom jag med är så jävla glad. En av 15 i den östraregionen! Jag började gråta för jag blev så glad, så den 25-27 maj bär det av mot huskvarana och Miki Herkel Cup mot dom andra regionerna i Sverige. Där väljer dom sedan ut landslaget.
Äää nu orkar jag inte skriva mer men en sak till jag fyller år på onsdag!
JOSSAN
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


CRAZY!

Skrivet 2012-05-05 Klockan 23:04:31




Känslan när man bara inte kan sluta le :)



We've come a long way since that day, And we will never look back, at the faded silhouette.

Skrivet 2012-05-05 Klockan 21:23:24

Bästa!



JOHANNA


TRUE

Skrivet 2012-05-04 Klockan 21:37:54



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!